Táblagép hírek, Tablet PC hírek, újdonságok

Ha kíváncsi vagy, mi történik a táblagépek világában, nálunk megtalálod!
« Előző oldal     [1]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [98]     Következő oldal »
Újabb információk a frissülő Nexus 7-ről
Újabb információk a frissülő Nexus 7-ről
2013. 05. 11.
Több független forrás is megerősíteni látszik, hogy a Nexus 7 legújabb kiadásában már egy Qualcomm lapka felel a sebességért, és a kijelző is minden korábbinál nagyobb felbontással operál majd. Emellett persze az Android rendszer is frissülni fog, nem csak a hardver, tehát újabb komoly sikerek várományosa lehet a friss Nexus 7.
Júniusban jönnek az új Surface-ek?
Júniusban jönnek az új Surface-ek?
2013. 05. 10.
A DigiTimes legfrissebb értesülései alapján arra következtethetünk, hogy már a közeljövőben befuthatnak a legújabb táblagépei a Microsoftnak. A szoftveróriás következő referencia termékei szinte biztos, hogy ARM alapokra fognak épülni, így nem a Windows 8 hanem a Windows RT köszöntheti a tulajdonosokat a bekapcsolást követően.
Lencsevégen a Tegra 4-es Toshiba AT10LE-A
Lencsevégen a Tegra 4-es Toshiba AT10LE-A
2013. 05. 09.
Az Nvidia egyik legújabb és legerősebb lapkakészlete, a CES-en januárban leleplezett Tegra 4 hamarosan elérhetővé válik a földi halandók számára is az első tabletek alakját magára öltve. Erre mi sem jobb bizonyíték, hogy az elsők egyikét már sikerült is lefotóznia egy belső embernek, aki végül közzétette a félkész masinát ábrázoló képeket.
Kellemes csalódást okoznak a Giada újdonságai?
Kellemes csalódást okoznak a Giada újdonságai?
2013. 05. 08.
A Giada T720 és az I965 két maggal megtámogatva kerülnek bevetésre, és a lehető legjobb sebesség elérése érdekében a komoly teljesítmény optimalizációkat is tartalmazó Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer használata mellett döntöttek a fejlesztők.
 
Frissítés után szabadulnak a Nookok
Frissítés után szabadulnak a Nookok
2013. 05. 12.
A Barnes and Noble masinái az Amazon Kindle-jeihez hasonlóan saját alkalmazásbolttal voltak „megáldva”, de hogy a tabletek népszerűbbek lehessenek, a vállalat úgy döntött, hogy eltörli ezt a korlátozást. Erre egy frissítéssel kerítenek sort, amely telepítését követően nem lesznek többé ilyen korlátok előttünk. Az amerikai tartalomszolgáltató az értékesítések növekedését várja a Nook HD és a Nook HD Plus esetében is a lépést követően. Ezek az adatok ugyanis mostanra sokat estek. Nagyon úgy fest, hogy a kezdeti lendület elfogyott az extra alacsony áron kínált táblagépeknél. Annak ellenére, hogy a kategóriát egyébként maga a B&N teremtette 2010-ben az első Nook Colorral. Mostanra már szép számmal akadnak erősebb vetélytársak. Az új firmware telepítését követően a Nookokra már bátra telepíthető lesz minden Google illetőségű program, így nem maradunk már le a Gmailről, a Google Mapsról, a YouTube-ról, a Play Booksról és a Play Magazinesról sem, már ha olyan régióban tartózkodunk, ahol ezek már elérhetőek. Ám a legfrontosabb mind között a Google Play Store. Innen már milliószám tölthetjük le az újabbnál újabb applikációkat minden féle témakörben. Most, hogy korlátoz minket mindössze néhányszáz alkalmazásra a Barnes & Noble, azért tényleg vonzóbbá teszi az eszközt, de azt sajnos kötve hiszem, hogy ezzel buktak volna nagyobb mennyiségű elad&aacu...
Vérbeli orosz tábla dupla SIM hellyel
Vérbeli orosz tábla dupla SIM hellyel
2013. 05. 06.
Oroszországban és főleg Ázsiában a több SIM kártya hely nagyon fontos a termékek esetében, melyek általában mobiltelefonok, de úgy fest, hogy hamarosan a táblagépek is ilyen tulajdonság birtokába kerülnek.
Leleplezték a Galaxy Tab harmadik kiadását
Leleplezték a Galaxy Tab harmadik kiadását
2013. 05. 05.
A Galaxy Tab széria mára a legkeresettebb tabletek sorakoztatja a világon, legalábbis androidos tekintetben, mivel az Apple-t azért továbbra sem tudják lenyomni ezen a területen. A Galaxy Tab 3 továbbviszi a Galaxy Tab 2 által megkezdett vonalat, vagyis az alacsony árazás lesz a cél.
Elképesztő mennyiségű tablet fogyott az első negyedévben
Elképesztő mennyiségű tablet fogyott az első negyedévben
2013. 05. 05.
Befutottak az első elemzések, amelyek a táblagép eladásokat taglalják. Az IDC elemzéséből kiderült, hogy a legnagyobb népszerűségnek a kisebb, könnyebben hordozható 7-8 hüvelykes masinák szerepeltek, és összesen két és félszer annyi gépezet talál új gazdára, mint egy évvel korábban.
Samsung alapokon a Freelander újdonsága
Samsung alapokon a Freelander újdonsága
2013. 05. 03.
A Freelander nevét egyre többször hallhatjuk, ami nem is csoda látva a különböző konfigurációkat. A legújabb tabletjük már Cortex-A15 processzormagokat használ és persze a Retina megjelenítő sem maradhatott el.
 
Toshiba WT310: Üzletemberek célszerszáma
Toshiba WT310: Üzletemberek célszerszáma
2013. 05. 07.
A Toshiba táblagépei régebben nem voltak toppon, de reméljük manapság már kinőtték a gyermekbetegségeket és egy megbízható, kellemes társ lesz a WT310 a mindennapokban. A Windwos alapokra épülő táblagép kézbevételét követően elsőre feltűnhet, hogy ezt az üzleti szférába szánják. A 11,6 hüvelykes készülék specifikációival kapcsolatban egyelőre nem sokat árultak el, nagyjából ennyit, ugyanis már a felbontása sem ismert pontosan, a belbecs tartalmáról szóló információk pedig teljesen a ködbe vésznek, annyi biztos, hogy az Ultrabookokba szánt Intel megoldással lesz dolgunk. A 229 x 189 x 12,4 milliméteres ház minden pontja teljesen ki van használva, akár merről közelítjük meg, rengeteg csatlakozófelület fogad minket. A kapcsolati képességei szélesek lesznek, és ehhez jön majd egy sor biztonsági megoldás is, melyeket akár távolról is lehetőségünk lesz vezérelni. A Windows 8 Pro variánsának a 64 bites kiadásával lesz dolga a vásárlóknak. A Toshiba néhány üzleti programot is előre telepített, így van például gyárilag Trusted Platform Module (TPM v1.2), Intel Active Management Technology (AMT) és Intel Anti-Theft szolgáltatásunk is. A hatékony energiagazdálkodásban pedig a Toshiba Eco Utility segíti a vásárlókat. A WT310 felhasználói akkor sem fognak zavarba jönni, ha egy dokumentumot minél gyorsabban alá kellene írni és digitális formában továbbítani, mivel a Digitize...
« Előző oldal     [1]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [98]     Következő oldal »