Táblagép hírek, Tablet PC hírek, újdonságok

Ha kíváncsi vagy, mi történik a táblagépek világában, nálunk megtalálod!
« Előző oldal     [1]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [98]     Következő oldal »
Prémium és hasznos Logitech tokok iPadra
Prémium és hasznos Logitech tokok iPadra
2013. 05. 01.
A FabricSkin egy igazi ínyencség lehet az Apple termékek szerelmeseinek, hiszen amellett, hogy védi a prémium minőségű tok a kis drágaságunkat, még új képességeket is rejt magában. Ennek köszönhetően a Logitech legújabb kiegészítője biztosan sok érdeklődőre talál majd.
Kobo e-olvasó magas felbontással
Kobo e-olvasó magas felbontással
2013. 04. 30.
Az E-Book olvasók piacán a Kobo egy viszonylag komoly szereplővé lépne elő a Barnes & Noble és az Amazon vetélytársaként, és ez a terv nem véletlen a kanadai vállalat részéről (ami valójában jelenleg sokkal inkább japán, hiszen a szigetországban székelő Rakuten tulajdonát képezik már). A legújabb termékük, az Aura, bizony új távlatokat nyit az eddigi e-ink paneles gépekhez képest.
ZTE V72A – egy átgondolt olcsóság?
ZTE V72A – egy átgondolt olcsóság?
2013. 04. 29.
A ZTE hamarosan egy olyan táblagépet mutathat be, mely minden ponton a tökéletes olcsó, de jó táblagépet testesíti meg. Nincsen benne Tegra 4, de még csak az új, kétmagos Atom chipről sem beszélhetünk, ugyanis nem a kiemelkedő ár/érték arány mutató elérése volt a cél a jelek szerint. A V72A mind a felhasználóknak mind pedig a gyártónak kedvezne, ami persze furcsán hangzik, de várjuk ki mi lesz a vége.
Óriás táblagép a Point of Viewtól
Óriás táblagép a Point of Viewtól
2013. 04. 28.
A Point of View legújabb terméke azoknak lehet majd kedvező választás, akik kicsinek vélik a jelenlegi tableteket, és valami nagyobb felületen próbálnák kiélni a vágyaikat. A Mobii 1325 pedig mindemellett még viszonylag kedvező árat is kapott, így tényleg sokaknak kelheti fel az érdeklődését.
 
A QWERTY a múlté, új billentyűkiosztásé lehet a jövő?
A QWERTY a múlté, új billentyűkiosztásé lehet a jövő?
2013. 05. 02.
Az amerikai és európai kutatók kemény munkájának gyümölcse a KALQ, mely a tudományos szempontok alapján lett kialakítva úgy, hogy a lehető leggyorsabb gépelést tegye lehetővé. Persze egyelőre csak a mobileszközök körében tesztelték a dolgot, és a tesztelés sem éppen a legmeggyőzőbb, de az eredmények egyértelműen arra utalnak, hogy a KALQ gyorsabb a QWERTY-nél. A „feltalálók” rengeteg e-mail elemzését követően álmodták meg ezt az érdekes kiosztást, ami lényegében gyökeresen eltér attól, amit a QWERTY mutatott eddig. A KALQ a legnépszerűbb billentyű „kombinációkat” figyelembe véve lett kialakítva, amiből már egy komoly negatívuma azonnal ered, mégpedig, hogy erősen az angol nyelv felé húz, ugyanis ilyen tartalommal bírtak az elemzésnek alávetett üzenetek. A KALQ érdekessége még, hogy kétujjas használatra szabták, de annyira, hogy teljesen ketté lett vágva a felület. A képeket megfigyelve feltűnhet, hogy szinte teljes a káosz. Legalábbis első ránézésre, hiszen még csak nem is ugyan annyi feladatot kap a jobb és a bal hüvelykujjunk. A baloldalon egyetlen magánhangzót sem találunk, de a jelek szerint nem ez alapján válogattak, hiszen a jobboldalon a magánhangzók sokasága mellett néhány mássalhangzó is tarkítja a képet. A hírek szerint ebből az következik, hogy az angol szavaknak mintegy 62 százaléka leírható úgy, hogy a két kezünk felváltva dolgozik. De hol a szóköz? Nos, ha valaki jobban megn&eac...
Melyik a legnépszerűbb androidos tablet?
Melyik a legnépszerűbb androidos tablet?
2013. 04. 26.
Erre a kérdésre mindenki magabiztosan vágná rá a választ, ami persze egyáltalán nem ennyire egyértelmű. Minden bizonnyal sokan gondolják, hogy a Nexus 7-nek nincs ellenfele, és mások pedig a Kindle Fire-ről vélekednek hasonlóan. Nos, a valóság viszont teljesen más képet fest.
200 dolláros tableteket szülhet a Windows 8 – Intel páros
200 dolláros tableteket szülhet a Windows 8 – Intel páros
2013. 04. 25.
Az Intel elnök-vezérigazgatója Paul Otellini, elárulta, hogyan lehetséges, hogy egy megfizethető árú Windows 8-as tabletet alkossunk. A feltétele igazán egyszerű, a megoldás belsejébe az Intel Bay Trail processzort rejtjük.
Tízcolos tablettel állt elő a Hyundai
Tízcolos tablettel állt elő a Hyundai
2013. 04. 24.
Híres autógyártóként a vállalat neve ugyan nagyon ismert, de a két cégnek nem sok köze van ezt leszámítva egymáshoz. A mostani alanyunk természetesen a táblagépek világából ismert Hyundai nevet szeretné még inkább népszerűvé tenni.
Frissült a Google Play, itt a negyedik felvonás
Frissült a Google Play, itt a negyedik felvonás
2013. 04. 23.
A Google rengeteg applikációt törölt a Play Store rendszeréből, az információk nem hivatalosak, de az eddigi legnagyobb tisztogatásról van szó a jelek szerint, amiben 60 ezer „haszontalan” app veszett oda. Valamint ezzel együtt a kliens oldali programot is teljesen átszabták, hogy az jobban megfeleljen a legújabb Android változatok vonalvezetésének.
 
Iconia W3: Ez lesz az első kis Windows tablet?
Iconia W3: Ez lesz az első kis Windows tablet?
2013. 04. 27.
Egy francia weboldalnak köszönhetően máris megismerhettük az első Windows 8-as táblagépet, ami a kisebb fizikai méretével és ezzel együtt az alacsonyabb árával lopná be magát a vásárlók szívébe. A kiszivárgott információk alapján az az egy biztosan kijelenthető, hogy a W3 vonalvezetése minden eddigi masinát kenterbe ver. Letisztult, de ugyanakkor nagyon játékos lett, és egy kellemes színkombinációval válik teljessé a kép. Ráadásul a fotók tanúsága szerint, a kiegészítők hiányában sem szenved, lesz dokkolható billentyűzet és állvánnyá alakítható tok is mellé, bár az előbbi eléggé szerény kivitel, mivel nem a megszokott módon csatlakoztatható és akkumulátor sem kapott benne helyet. A táblagép megjelenítője 8 colos képátlóval operál, a felbontása pedig 1280 x 800 képpontos – bár ez nem nyert megerősítést eddig. Az operációs rendszer szerepkörét a Windows 8 Pro fogja betölteni, méghozzá a 32 bites, x86-os változat, tehát nem a csonkított ARM alapú megoldásról beszélhetünk. A megfelelő teljesítményt egy Intel Atom Z2760 garantálja, ami 1,8 GHz-es órajelen munkálkodó Saltwell magokat rejt. A többi specifikáció még a távoli jövő zenéje, mivel a készülék a pletykák alapján csak valamikor az év második felében, ősszel kerülhet a boltok polcaira....
« Előző oldal     [1]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [98]     Következő oldal »