Prémium és hasznos Logitech tokok iPadra

2013. 05. 01.

A FabricSkin egy igazi ínyencség lehet az Apple termékek szerelmeseinek, hiszen amellett, hogy védi a prémium minőségű tok a kis drágaságunkat, még új képességeket is rejt magában. Ennek köszönhetően a Logitech legújabb kiegészítője biztosan sok érdeklődőre talál majd.

Az Apple készülékeihez sok-sok kiegészítő készül a masinák fennállása során, hiszen ezek rendkívül nagy példányszámban találnak gazdára, ráadásul a vásárlók sem éppen szűkmarkúak, így nyitottak az extrák felé is. Ha pedig a prémium iPad kiegészítőkre szomjazunk, akkor egyértelmű, hogy a Logitech háza táján kell körülnéznünk.

A felhozatal ezúttal végső soron nem is egy, hanem két kellékkel bővült, hiszen a FabricSkin mellett egy Folio nevű tok is feltűnik, mely lényegében az előbbinek a „butább” variánsa. A FabricSkin érdekessége abban áll, hogy a kihajtást követően egy teljes QWERTY billentyűzettel is gazdagabbak leszünk, míg a Foliora ez már nem jellemző, tehát ez egy mezei több állású tok minőségi anyaghasználattal. Mind a kettő modell textilborítást kapott, és csúszásmentes keretekbe vannak foglalva.

A Bluetooth segítségével kapcsolódó védőburok üzemideje nem ismert, így ez némileg még megkérdőjelezhetővé teheti a hasznosságát. A több színben (kék, citromsárga, narancssárga) megvásárolható újdonságok 149,99 dollárt, valamint 69,99 és 59,99 dollárt fognak kóstálni, a legolcsóbb természetesen az iPad minire szabott Folio lesz.