Táblagép hírek, Tablet PC hírek, újdonságok

Ha kíváncsi vagy, mi történik a táblagépek világában, nálunk megtalálod!
« Előző oldal     [1]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [98]     Következő oldal »
Júliusban jön a HP SlateBook x2
Júliusban jön a HP SlateBook x2
2013. 05. 31.
A HP nem most először dob piacra tabletet Androiddal, hiszen néhány hete leplezték le a Slate-et, mely egy 7 hüvelykes megoldás és rendkívül alacsony áron kínálja a bájait. A kínai alapokra épített apróság viszont hamarosan egy igazi erőművész testvért fog kapni, legalábbis ha minden a terv szerint alakul.
Napokon belül jöhet a Firefox tablet?
Napokon belül jöhet a Firefox tablet?
2013. 05. 30.
A Mozilla operációs rendszere nagyon úgy fest, hogy nem csak okostelefonokkal karöltve kerül majd a boltok polcaira, hanem táblagépek alakját magára öltve is viszont láthatjuk majd. A Firefox OS a tervek szerint egy Foxconn által gyártott masinával dobhatja piacra az újdonságot.
Nexus 7 149 dollárért a Hisensetől?
Nexus 7 149 dollárért a Hisensetől?
2013. 05. 29.
A cím alapján némi képzavar alakulhat ki, de senki ne essen kétségbe, hogy le maradt valamiről, mindössze arról van szó, hogy a Hisense gyakorlatilag pontosan lemásolta a Nexus 7-et, sőt mi több, még egy lapáttal rá is tettek
Váratlanul olcsó lesz a Galaxy Tab 3?
Váratlanul olcsó lesz a Galaxy Tab 3?
2013. 05. 28.
A Samsung a Galaxy Tab termékcsaládot eredetileg nem az olcsósága miatt tervezte, de a Tab 2-vel a népszerűsítés lett a fő célja a vállalatnak. A Galaxy Tab 2 volt az első olyan Samsung gépezet, ami valóban alacsony áron hozzáférhető a szélesebb közönségek számára. A Galaxy Tab új generációja pedig ugyan erre az ösvényre fog rálépni, de ezúttal még jobban kooperálva az árakkal.
 
Rövidesen BB10 frissítést kap a BlackBerry PlayBook
Rövidesen BB10 frissítést kap a BlackBerry PlayBook
2013. 06. 01.
A BlackBerry eddigi egyetlen tabletje továbbra is az elavult operációs rendszerrel kerül a felhasználókhoz, ami bizony nem a legjobb reklám a masina számára. Szerencsére ezzel a BlackBerrynél is tisztában vannak, és a mérnökök a jelek szerint most is éppen azon dolgoznak, hogy ezt a problémát megoldják. A BlackBerry PlayBook részére érkező frissítés egyébként egy percig sem volt kérdéses, de eddig abban a hitben éltünk, hogy erre csak valamikor az év második felében kerülhet majd sor, de inkább 2013 végén. Most viszont olyan információkkal gazdagodtunk, amik arra utalnak, hogy egyáltalán nem kell már ennyire sokat várnunk a „neves eseményre”. A mexikói székhelyű BlackBerry kirendeltség hivatalos Twitterlapján tűnt fel az üzenet, amiből mind ez következik. A bejegyzés nagyjából így néz ki (persze magyarra fordítva): „A következő hetekben az OS10 elérhető lesz frissítés formájában a PlayBook számára!” Sajnos ezt a tweetet azóta törölték, így a PlayBook tulajdonosoknak nincs miben gyönyörködniük addig is, míg várják a megváltó BB10-et. A kanadai vállalat természetesen nem nyilatkozott az ügyben, így hivatalosan semmilyen információnk nincs a nagyobb kijelzőméretre szabott új BlackBerry rendszerről....
Júniusban jöhet a Nexus 7 új generációja
Júniusban jöhet a Nexus 7 új generációja
2013. 05. 26.
Az extrém alacsony áron kínált, Google referencia táblagép hamarosan frissítésen fog átesni, de ez gondolom senkinek sem új, hiszen az ezzel kapcsolatos pletykák hónapok óta járják az internetet. Ám most, a DigiTimesnek köszönhetően friss részleteket tudhattunk meg a közelgő újdonsággal kapcsolatban.
Érkezik az Explay Surfer 7.04
Érkezik az Explay Surfer 7.04
2013. 05. 25.
Az Explay nem most először veti bele magát a tabletek rengetegébe, az orosz vállalat már sok tapasztalattal rendelkezik az ilyen termékek kapcsán. A korábbi modellekhez hasonlóan a Surfer legújabb kiadása is kedvező áron fog befutni kiegyensúlyozott specifikációkkal.
Okosodik a Nook Simple Touch
Okosodik a Nook Simple Touch
2013. 05. 24.
A Barnes & Noble elektronikus könyvolvasója hamarosan nagyobb frissítést kap, ami a szokásos hibajavítások mellett új képességekkel ruházza fel a készüléket. A Simple Touch a vállalat belépő modellje, amely hazánkban is megvásárolható (sajnos az eredetinél jóval kedvezőtlenebb áron).
Kacifántos név drágapénzért: Ramos W30HDPro
Kacifántos név drágapénzért: Ramos W30HDPro
2013. 05. 23.
A Ramos nevével minden bizonnyal keveset találkozunk, pedig ez a vállalat felel a legtöbb OEM, illetve ODM tabletért. Ezek azok a készülékek, amiket a kisebb vállalatok egyszerűen megvásárolnak cakk-pakk, aztán a matricázást követően megteremtik a saját szoftveres környezetüket és piacra dobják immáron nem Ramosként, hanem például WayteQ néven.
 
Lelkes fotósok figyelem!  Terrákkal operál a Flickr
Lelkes fotósok figyelem! Terrákkal operál a Flickr
2013. 05. 27.
A Flickr régen még a komolyabb fotósok pályája volt, de mostanra mindenki felé megnyílt miután a weboldalt 2005 óta birtokló Yahoo! bejelentette, hogy elképesztő ugrással, egy terrabájtosra bővítik az eddig nagyon limitált tárhelyet. Ezzel együtt pedig a prémiumszolgáltatás szinte meg is szűnt. Eddig szinte mindenért fizetni kellett, akkor is, ha esetleg csak keveset. A jövőben a Flickr ingyenesen és kompromisszumok nélkül használható lesz. Ez érdekes lépés annak fényében, hogy az oldal így kvázi bevételek nélkül fog maradni. A fizetős dolgok listáján a reklámmentesség maradt és a nagyobb tárkapacitás. Az előbbi éves szinten 49 dollár, míg az utóbbi 499 dollár, ezért csérbe pedig kapunk még egy terra helyet és minden féle limit kikapcsolását, vagyis teljes szabadságot. Reálisan tekintve viszont szinte biztos, hogy  mezei felhasználóknak elég az 1 TB tárkapacitás és az eddigi 10 MB-ról 200 MB-ra növelt maximális fájlméretből sem valószínű, hogy gondok lesznek. A legnagyobb korlátozás az maradt, hogy 1080p HD videóból legfeljebb 3 perc tölthető fel és ez nem lehet nagyobb 1 GB-nál. A Marissa Mayer, a Yahoo! új vezetője tehát nem tétlenkedik és a közösség erejével szeretné megerősíteni a képtároló szolgáltatást. Valószínűleg most úgy érzik, hogy a sok rivális miatt inkább a felhasználók számával érdemes növelni a renomét és nem az a...
« Előző oldal     [1]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [98]     Következő oldal »