Táblagép hírek, Tablet PC hírek, újdonságok

Ha kíváncsi vagy, mi történik a táblagépek világában, nálunk megtalálod!
« Előző oldal     [1]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [98]     Következő oldal »
Beárazták a Galaxy Tab 3 szériát
Beárazták a Galaxy Tab 3 szériát
2013. 06. 20.
A Samsung legújabb táblagépei a várakozásoknak megfelelően, alacsony áron lesznek megvásárolhatóak. Persze a nagyobb kijelzőnek továbbra is keményen megkérik a felárát, de a kisebb modelleknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a pénztárcájához illő variánst.
Erős optimalizálást követően, októberben jön az Android 5.0
Erős optimalizálást követően, októberben jön az Android 5.0
2013. 06. 19.
Korábban, a Google I/O alkalmával mindenki abban reménykedett, hogy gazdagabbak leszünk egy új operációs rendszerrel, ám a megszokottól eltérően, ezúttal le kellett mondanunk a frissülő Androidról.
Haswell processzorok tabletekbe
Haswell processzorok tabletekbe
2013. 06. 18.
Az Intel amellett, hogy készíti a Silvermont architektúrára épített lapkakészleteit, amelyek az ARM-os mezőnnyel állnak majd szemben, bedobja az egyelőre rettentő mély vízbe a legújabb asztali és notebookos megoldást is, a Haswellt.
Közérdekű: Megszűnik a roaming?
Közérdekű: Megszűnik a roaming?
2013. 06. 17.
A The Telegraph magazin információi szerint, hamarosan eltörölhetik a külföldi hálózatokba indított hívások külön tarifáját. Ez óriási lépést jelenten a mobilozók számára, hiszen kiváltképp hazánkban, nagyon magasak tudnak lenni bizonyos országokba a percdíjak.
 
Már videókat is oszthatunk az Instagramon
Már videókat is oszthatunk az Instagramon
2013. 06. 22.
A népszerű képmegosztó és „tuningoló” alkalmazás a Vine nyomába ered, illetve könnyűszerrel meg is előzi hazai pályán. Legalábbis papíron, mert a népszerűséget csak az idő tudja majd eldönteni, az pedig egyelőre úgy fest, hogy a Vine pártján áll. Ne lássuk csak, mit találtak ki a Facebook berkeiben tevékenykedő Instagram fejlesztői csapatnál. A programmal immáron nem csak fotókat lőhetünk majd, hanem videókat is képesek leszünk vele készíteni. A műveinket meglehetősen össze kell sűríteni, ugyanis 15 másodperc áll a rendelkezésünkre összesen. Az elkészült videókat lehetőségünk van egyszerűen javítani (eltüntethető például a kézremegés és a bemozdulás), de fel is tuningolhatjuk ezeket különböző szűrőkkel. A szűrők éppen olyanok, mint amiket a fényképeknél alkalmazhatunk, tehát kontrasztos változások hozhatóak létre az alkalmazásukkal. Az új alkalmazást már mindenki letöltheti iOS-re és Androidra is. Így a két nagy platform felhasználóinak szabad a pálya a videózásra. A feltöltött anyagok természetesen mind a kütyünkön, mind pedig az interneten visszanézhetőek lesznek. A videóink automatikusan fognak mozgásba lendülni, így egyből látjuk, ha videóval van dolgunk, nem pedig fotóval....
Kiárusít a Microsoft(?)
Kiárusít a Microsoft(?)
2013. 06. 15.
A szoftveróriás elképesztően sok kedvezményt kínál a Surface tabletekre, tehát a lehető leghamarabb szeretnének a raktárkészleteken túladni. Azt nem árulták el, hogy mi áll a sok kedvezmény és az ajándékozgatás hátterében, de az elemzők szerint nem a keresletet próbálják így élénkíteni, hanem a második generációs masinák befutását készítik elő.
Érkezik az eddig legnagyobb Samsung tablet
Érkezik az eddig legnagyobb Samsung tablet
2013. 06. 14.
A legfrissebb információink arra engednek következtetni, hogy a dél-koreai gyártóóriás egy 12,2 hüvelykes masinán munkálkodik a színfalak mögött. Az hatalmas tablet valószínűleg a nappali dísze lehet majd és a multimédiás képességeivel csábíthatja el a vásárlókat, hiszen ekkora méretben a hordozhatóság nem éppen a legjobb.
Befutott az iOS 7 bétája
Befutott az iOS 7 bétája
2013. 06. 13.
Ahogy arra számítani lehetett, a WWDC 2013 alkalmával az Apple reflektorfénybe állította a legújabb operációs rendszerét, ami a mobilok és tabletek mellett a cég médialejátszóin is szerephez fognak jutni a jövőben.
Különleges felbontással jön a Pipo U6
Különleges felbontással jön a Pipo U6
2013. 06. 12.
A Pipo legfrissebb terméke a Barnes & Noble masinák esetében látott megjelenítőt alkalmazhatja. Az új panel meglehetősen kellemes képminőséget garantálhat azoknak, akik az U6 mellett teszik le a voksukat a jövőben.
 
Olcsó négymagos chippel újít a Broadcom
Olcsó négymagos chippel újít a Broadcom
2013. 06. 16.
A távol-keleti gyártó sem szeretne lemaradni a termékfelhozatalát tekintve a többiek mögött, így a lehetőségeikhez mérten mihamarabb szeretnék piacra dobni az új, immáron négy magot magában foglaló chipkészletüket. A Broadcom BCM23550 névre keresztelt megoldás hivatott képviselni a vállalatot a négymagos lapkakészletek világában. Ez a termék leginkább a MediaTek MT6589-hez hasonlítható, bár nem sok közös vonásuk van, de mind a kettő relatíve olcsón kínált és egyaránt 1,2 GHz-es Cortex-A7 magokra épülnek. A grafikus feladatokkal az újdonság a VideoCore IV-et bízta meg. A nem éppen hangzatos nevű SoC legjobb oldala a hálózati képességei terén fedezhető fel. A maximális letöltési sebessége mobilnet mellett elérheti a 21 Mbps-ot, tehát HSDPA+ minősítéssel bír, továbbá támogatja az 5G WiFi-t, ami a 802.11ac szabványoknak megfelelő megoldás a Broadcomtól – trükk, hogy a megszokottnál is alacsonyabb fogyasztással bír. Támogatja a Miracastot, WLAN-on két helyre is oszthatunk HD minőségű képet. A helymeghatározó rendszre pedig vidáman boldogul az orosz GLONASS műholdakkal is, így gyorsabban és pontosabban mér be minket. FM Rádió sajnos nincs a tarsolyában gyárilag, NFC chip támogatás viszont igen, és ez is nagyon fontos. A BCM23550 remekül helyt áll vállalati környezetben, szerverekben és munkaállomásokban is, és örömmel alkalmazhatják mivel mind a TrustZone mind pedig a GlobalPlatform szabványok...
« Előző oldal     [1]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [98]     Következő oldal »