Beárazták a Galaxy Tab 3 szériát

2013. 06. 20.

A Samsung legújabb táblagépei a várakozásoknak megfelelően, alacsony áron lesznek megvásárolhatóak. Persze a nagyobb kijelzőnek továbbra is keményen megkérik a felárát, de a kisebb modelleknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a pénztárcájához illő variánst.

A Galaxy Tab 3 három tagú lesz, a 7 és a 10,1 hüvelykes mellett, a 8 colos lesz újdonság a Tab 2 felhozatalához képest. Az árazás természetesen a kijelző képátlójával arányosan halad felfele. A készülékek a következő hetekben fognak a boltok polcaira felsorakozni, ám eddig a pontos áraikkal nem voltunk tisztában, csak a korábbi pletykákra hivatkozhattunk, amelyek végül beigazolódni látszanak.

Ezeknek megfelelően a Galaxy Tab 3 7.0 lesz a valaha gyártott legalacsonyabb áron kínált Samsung tablet. Ezért cserébe 8 GB tárhellyel 199 eurót kell kicsengetnünk. A Tab 3 8.0 16 GB-nyi háttértárral már 299 euróért lehet a miénk. A legnagyobb, Galaxy Tab 3 10.1 pedig 379 eurós áron fogja magát kelletni. Ezek a modellek természetesen csak WLAN kapcsolattal bírnak, ha mobilnetre is szükségünk lenne, akkor minden esetben nagyobbra kell nyitni a pénztárcánkat.

Az eszközök Hollandiában és Angliában kezdhetik a pályafutásukat. Várhatóan még a hónap vége előtt terítékre kerülnek.