Vérbeli orosz tábla dupla SIM hellyel

Vérbeli orosz tábla dupla SIM hellyel
2013. 05. 06.

Oroszországban és főleg Ázsiában a több SIM kártya hely nagyon fontos a termékek esetében, melyek általában mobiltelefonok, de úgy fest, hogy hamarosan a táblagépek is ilyen tulajdonság birtokába kerülnek.

Az iRU Pad Master M702G neve hallatán le sem tagadhatná a hovatartozását. A készülék igazi kapcsolatkezelőként tarthatjuk majd számon, hiszen amellett, hogy van benne két SIM kártya számára is hely, beépített TV vevőt is kapott, mely egy „csinos” kihúzható antennában végződik. Ezen felül van 802.11 b/g/n Wi-Fi támogatás, GPS navigációs rendszer és Bluetooth modul is. A sebességért pedig egy ismeretlen eredetű, két Cortex-A9 magos, 1,2 GHz-es órajelen üzemelő lapkakészlet felel.

A 7 hüvelykes gépezet felbontása 1024 x 600 képpontos, és egyszer 5 ujjunkat is képes követni a multitouch vezérlés. A kamerák jó párost alkotnak, előre egy VGA tekint, ami a videóhívásoknál elegendő azért, fotózni pedig egy 5 megapixelest kapunk. Az elkészült képeinket az alapesetben eléggé szűkös, 8 GB-os tárhelyen tárolhatjuk, míg nem költözünk egy nagyobb microSD kártyára, ami szinte biztos, hogy egyszer bekövetkezik.

Az Android 4.1 Jelly Bean rendszert futtató masina egyébként szinte biztos, hogy alkalmas telefonálásra is a két kártya révén, de erről sajnos nem esett szó. A kényelmes, jó megjelenésű bőr tokkal érkező M702G egyelőre nem kapható, és sajnos nem is esett szó arról, mikor landolhat a boltokban. Épp olyan homály fedi ezeket, mint az árát, de vélhetően nem egy drága mulatságról van szó.