Táblagép hírek, Tablet PC hírek, újdonságok

Ha kíváncsi vagy, mi történik a táblagépek világában, nálunk megtalálod!
« Előző oldal     [1]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [98]     Következő oldal »
iPad 2 - gyorsabb, könnyebb, laposabb
iPad 2 - gyorsabb, könnyebb, laposabb
2010. 12. 11.
Az Apple második generációs táblagépének beszállítói is nyilatkoztak. Megemlítik a képernyő felbontásának növekedését valamint megerősítették, hogy könnyebb, gyorsabb és laposabb lesz az iPad-nél.
Samsung Gloria csúsztatható billentyűzettel
Samsung Gloria csúsztatható billentyűzettel
2010. 12. 10.
Egyre több táblagép kerül piacra, és egyre több az innovatív megoldás a megjelenésükben, kivitelezésükben.
VIA alapú táblagépek a Taiji-től
VIA alapú táblagépek a Taiji-től
2010. 12. 09.
A Taiji Electronics újabb innovatív megoldásokkal rukkolt elő. Egy két képernyős tabletet és a Taiji T10A táblagépet mutatták be.
Érkezik az Asus Eee DR900 9 colos e-könyvolvasó
Érkezik az Asus Eee DR900 9 colos e-könyvolvasó
2010. 12. 08.
Az Asus nemrég jelentette be, új e-könyvolvasóját, az Asus Eee Reader DR900-at, melyet a márciusi CeBIT 2010-en mutattak be.
 
Mégis lesz iPad Mini?
Mégis lesz iPad Mini?
2010. 12. 12.
Októberben beszámoltunk arról, hogy Steve Jobs hevesen cáfolta az Ipad mini pletykákat, miszerint az Apple 10 colosnál kisebb átmérőjű táblagépet tervezne. Szerinte ugyanis a kisebb képernyő nem méltó az iPad márkanévhez. A történet még nyáron kezdődött, amikor az Apple egyik tajvani alkatrész-beszállítója kiszivárogtatta, hogy megrendelést kapott - feltételezésük szerint iPad-hoz szánt - 7 colos kijelzők gyártására. Akkor egy tajvani újság meg is írta, hogy a következő generációs iPad termékek között lesz egy 9.7 és egy 7 colos képernyőméretű. Októberben a The Loop már tényként kezelte, hogy a 7 colos iPad azóta létezik, amióta a jelenleg is kapható nagyobb testvére. Arról csak Steve Jobs tudna nyilatkozni, hogy miért nem került piacra a letagadott 7 colos tablet, talán nem szerettek volna az iPod touch-nak konkurenciát.   Látva az e-könyvolvasók és a Samsung Galaxy Tab sikerét, könnyű megjósolni, hogy a 2011-es év nem telik el a 7 colos iPad megjelenése nélkül. Ezt megerősítik a beszállítói hálózatból érkező frissebb pletykák: az új Apple táblagép kijelzője feleakkora lesz, mint a jelenlegi, és elöl is, hátul is lesz kamerája.Kíváncsian várjuk tehát, hogy Steve Jobs korábbi nyilatkozatának ellentmondva mikor jelenti be az iPad Mini létezését és piacra kerülésének időpontját....
Sharp Galapagos táblagép decemberben
Sharp Galapagos táblagép decemberben
2010. 12. 06.
December 3-a óta ugyan már előrendelhetők a Galapagos táblagépek, de péntektől Japánban azonnal megvásárolhatók is lesznek.
A Viewsonic Viewpad 10 megérkezett Oroszországba
A Viewsonic Viewpad 10 megérkezett Oroszországba
2010. 12. 05.
A Windows 7 Home Premium vagy Android 1.6-os operációs rendszerrel ellátott Viewsonic Viewpad 10 táblagép már kapható Oroszországban, remélhetőleg hamarosan frissebb Android verzióval is.
Karácsony előtt már kapható lesz Adam, a Notion Ink-től
Karácsony előtt már kapható lesz Adam, a Notion Ink-től
2010. 12. 04.
Az Adam az első táblagép, amelyik a Pixel Qi cég kettős üzemmódú kijelzőjét tartalmazza.
Dell Inspiron Duo decembertől
Dell Inspiron Duo decembertől
2010. 12. 03.
A Dell hivatalos honlapján már előrendeléseket vesz fel és decembertől szállítja a táblagép-netbook kombóját, az Inspiron Duo-t.
 
Több mint egymillió eladott Galaxy Tab
Több mint egymillió eladott Galaxy Tab
2010. 12. 07.
Kis mérete és viszonylag magas ára ellenére az első egy hónapban a Samsung több mint 600 000 Galaxy Tabet értékesített, két hónap alatt pedig átlépte az egymilliós, eredetileg év végéig kitűzött darabszámot, így 1,5 millió eladott táblagépre módosították elvárásaikat december 31-ig. A Samsung táblagépének magas eladásai annak is köszönhetőek, hogy az értékesítését a nemzetközi piacon kezdték meg, nem csak az USA-ban, novembertől már Magyarországon is lehet kapni a Galaxy Tab-et. Felülárazottsága ellenére egyelőre az egyik legsikeresebb táblagép, szorosan az iPad mögött, melyből az első egy hónapban egymillió darabot értékesítettek, habár akkor még csak az Egyesült Államokban forgalmazták. Október 31-ig pedig az iPad eladások a 4 milliót is meghaladták. Míg 2010 harmadik negyedévében az Ipad uralta a táblagép piac 95%-át, mostanra a Samsung Galaxy Tab módosította ezt az arányt, így gyakorlatilag két szereplős lett a piac. Annak ellenére, hogy specifikációit gyorsan lemásolták a Samsung versenytársai, és többen bírálták 7 colos képrnyő méretét is, rendkívül jól teljesít az eladások tekintetében.Úgy tűnik, hogy az ára is egyre kedvezőbb, az Amazon UK-n már 740 dollárnak megfelelő fontért lehet szerződés nélkül megvásárolni, de még mindig az USA-ban a legolcsóbb. Egyes kiszivárgott hírek szerint a Sam...
« Előző oldal     [1]   [92]   [93]   [94]   [95]   [96]   [98]     Következő oldal »