Európában már kapható a HTC Flyer tablet

Az iPad 2-nél mindenhol olcsóbb lett, kivéve az Egyesült Királyságban
2011. 05. 18.
A HTC Flyer 3G-s és WiFi-s változata is végre kapható Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A februári MWC 2011 kiállításon bemutatott táblagép csak WiFi-s modellje 16 GB belső memóriával, míg a 3G+WiFi változat 32 GB belső memóriával rendelkezik. Természetesen mindkettőt használhatjuk a digitális tollal.
 
htc_flyer_1_400
 
A Flyer Európában először az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Görögországban, Portugáliában, Dániában, Norvégiában, Svédországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában kapható.
 
htc_flyer_2_400
 
A 3G-s Flyer 649 euró, a csak WiFi-s pedig 499 euró, mely Európában az iPad 2 ára alatt van. Úgy néz ki, hogy az Apple-nél olcsóbb ár az Egyesült Királyságra nem vonatkozik, hiszen itt a Flyer többe kerül. A Carphone Warehouse és a Best Buy üzleteiben múlt hét végétől már kapható az Flyer az Egyesült Királyságban. A Talk Mobile kétéves hűségnyilatkozathoz kötött szerződésével már 129.99 fontért hozzájuthatnak a britek, de csak a havi 25 fontos, 5GB-os adatforgalmi díj mellett. Ha nem akarnak hűségnyilatkozatot aláírni, akkor 599.99 fontért vásárolhatják meg a táblagépet.
 
htc_flyer_3_400
 
A HTC tabletet a digitális toll különbözteti meg androidos versenytársaitól, habár ez nem alaptartozék, külön kell megvásárolni. Az első tesztek során a toll tökéletesen működött, annak ellenére, hogy a HTC nem kétmagos processzort választott tábla pc-jéhez, hanem az 1.5 GHz-es egymagos Snapdragont. A Flyer részletesebb ismertetője itt olvasható.