Új Acer táblagépek 2011-ben

A három táblagép 2011 áprilisától kerül piacra
2010. 11. 25.

Az Acer 2011-ben három táblagépet dob piacra 7 és 10 colos méretekben

Október végi ígéretének megfelelően az Acer a minap három táblagépet is bejelentett, melyek 2011 áprilisától kerülnek piacra. Kettőn Android, míg a harmadikon Windows 7 operációs rendszer fut majd.

Az Acer egy nagyon világos célt szem előtt tartva lép be a táblagépek piacára, mégpedig, hogy teljes termékskálája támogassa a könnyű multimédiás tartalommegosztást és -fogyasztást. Az Acer szerint a táblagépek a legalkalmasabbak a multimédiás tartalmak megosztása, és élvezetére. A közel 19 millió eladott táblagéppel 2010-ben, a várhatóan 54.8 millió darabbal 2011-ben és 208 millió darabos előrejelzéssel 2014-re a piac megerősíteni látszik ezt az elképzelést.
Az Acer a különböző igényekre és felhasználási módokra különböző megoldásokat kínál. A súly- és kijelző mérete is befolyásolja a felhasználói élményt. Míg a nagyobb kijelzőjű táblagépeket elsősorban tartalommegosztásra és -nézésre használják, addig a kisebb készülékeket inkább tartalom létrehozhozására - fotózásra, videók rögzítésére illetve üzenetek küldésére.



A 10,1 colos Android táblagép: kiváló a mobil és az otthoni szórakozás megteremtésére
Karcsú, intelligens és tele van innovatív fejlesztésekkel. A 10,1 colos kapacitív érintőképernyős táblagép, Wi-Fi és 3G kapcsolattal biztosítja az optimális képernyő élményt minden szögből. Az alumínium ház biztosítja a dizájnos megjelenést, míg magas fénye, díszített, gravírozott mintái kifinomultságot sugároznak. 
HD tartalmak élményére lett kifejlesztve a nagy felbontású és nagy kontrasztú színes kijelzője, így könnyen és bármikor megosztható és élvezhető bármely HD minőségű videó. Beépített HDMI portján keresztül és 1080p képességével nagyképernyős tévére is kivetíthető és teljes HD-ben nézhető a multimédiás tartalom. A 10 pontos multitouchnak és a gyro mérő kontrolljának köszönhetően HD ügyességi és komplex 3D-s online játékok futtatására és játszására is alkalmas lesz a 2011 áprilisától megvásárolható tablet.

 


7 colos Androidos táblagép: a mobilitás megtestesítője
A 7 colos (1280 × 800) 16:10-es képarányú teljes érintőképernyő alkalmas képek és videók megtekintésére, játékokra, levelezésre és a népszerű közösségi oldalak megtekintésére. Az elülső HD kamera videó chat-re vagy videófelvételek készítésére is használható. HDMI csatlakozója miatt könnyen összeköthető nagyképernyős tévével. A 7 colos verzió kétmagos processzorral és Adobe Flash Player 10.1 támogatással rendelkezik majd a gyors internetes és multimédiás élmény biztosításáért, a kiváló hangzást pedig a Dolby Mobile technológia garantálja. A Wi-Fi és 3G kapcsolat lehetővé teszi a gyors és egyszerű csatlakozást az elérhető hálózatokhoz, míg a DLNA, a multimédiás tartalmak más eszközökkel való egyszerű megosztását biztosítja. 

 

 

 10 colos Windows 7-es táblagép
A Windows 7-es operációs rendszer AMD platformonon fut majd Wi-Fi és 3G-s támogatással, valamint két 1.3 megapixeles fényképezőgéppel fog rendelkezni. Vastagsága mindössze 15 mm. A dokkolójához teljes méretű billentyűzet is tartozik majd.