Samsung Galaxy Tab a Verizonnál

November 11-től kapható a Samsung Galaxy Tab a Verizonnál
2010. 10. 25.

A Verizon bejelentette, hogy november 11-től árusítják a Samsung Galaxy Tab-et 600 dolláros áron. Szerződés nélkül is megvásárolható lesz, és havi 20 dollárért 1 GB-os adatforgalmmal lehet kiegészíteni. Az nem derült ki, hogy ez szerződéshez kötött lesz-e vagy havonta lehet majd megújítani.

galaxy-tab_400

A Verizon sajtóközleménye:

galaxy-tab-hatulja_200A Verizon Wireless boltjaiban novembertől kapható a Samsung Galaxy Tab™

BASKING RIDGE, N.J., and DALLAS, október  20.

A Verizon Wireless és a Samsung Telecommunications America (Samsung Mobile) bejelentette, hogy a már régóta várt  Samsung Galaxy Tab™ November 11-től 599.99 dolláros áron megvásárolható lesz. Az Android™ 2.2-n futó, Samsung Galaxy Tab egy nagyszerű  7 hüvelykes érintőképernyővel és 1GHz Cortex A8 Hummingbird Application processzorral rendelkezik. A HTML internetes böngésző, teljes Adobe® Flash® 10.1 támogatással biztosítja a felhasználói élményt a videók megtekintéséhez és a mobil játékokhoz.

„Ez egy hihetetlen időszaka a mobiltechnológiának, és nagy örömmel adjuk hozzá a Samsung Galaxy Tab-et portfóliónkhoz.” Mondta Marni Walden, a Verizon Wireless alelnöke és marketing vezérigazgató-helyettese. „A Samsung Galaxy Tab egyesíti a Verizon Wireless 3G hálózatának megbízhatóságát és az Android 2.2 erejét, így tudjuk azon ígéretünket teljesíteni egyéni és üzleti ügyfeleink felé, hogy lehetőségek százaival támogatjuk őket mindennapi életük menedzselésében”.

galaxy-tab-eleje_200Népszerű mobil alkalmazások, mint a V Cast Music és a V Cast Song ID, VZ Navigator®,, Slacker Radio, Kindle for Android, a V CAST Video-n elérhető BLOCKBUSTER On Demand®, és az exkluzív golf játék, a „Let’s Golf” is elérhető lesz a Samsung Galaxy Tab-en. A szöveges, képi és videó üzenetek mellett, a Samsung Galaxy Tab-en V CAST alkalmazások is megtalálhatók, így a Verizon Wireless már a kezdetektől alkalmazások százát kínáljak az egyéni és üzleti ügyfeleknek.

A Verizon Wireless ügyfelei 20 dollárért havi 1GB-os  adatforgalmat vásárolhatnak Samsung Galaxy Tab-jükhöz. A Samsung Galaxy Tab teljes leírása a www.verizonwireless.com/galaxytab oldalon érhető el.

 

 


 

Hivatalos video: