Mától megrendelhető a Samsung Series 7 All-in-One tablet

Megjelenése és két ujjal vezérelhető érintőképernyője utal arra, hogy táblagép, de igazából desktop
2011. 10. 10.
A Samsung Series 7 AiO egyrészt a 23 colos, 16 milliméter vastag monitorból, másrészt a hozzá kapcsolódó, az összes belső tartalmat integráló alapból áll. A monitor magassága sajnos nem állítható, és elég alacsonyan fekszik, de dizájnja nagyon jól sikerült.
  samsung_all_in_one_400
 
A Series 7 AiO alapja a második generációs Core i3/i5 processzor, 6 vagy 8 GB RAM memóriával kapható, Window 7 Home Premium operációs rendszerrel. 1 TB-os merevlemezzel, Intel grafikuskártyával, vezetéknélküli billentyűzet és egér csomaggal kerül a boltokba.
samsung_all_in_one_hatulrol_400
 
A Samsung All-in-One számítógépe Windows 8 kompatibilis, és a gyártó saját alkalmazás boltjával, a “Touch Launcher”-rel jelenik meg. Easy Settings és az Easy Migration szintén saját fejlesztésű funkciók, melyekkel könnyen vihetünk át adatot régi és új rendszerünk között. A 23 colos kijelző Full HD és a Samsung TV-k egyes technológiáit is használja, így a videókat még jobb minőségben nézhetjük. Harman hangszóróinak, Harman optimalizált audió beállításainak, valamint a SoundAlive kodeknek köszönhetően a teljes térhatású hangot élvezhetjük.
A kisebb memóriával rendelkező készülék 999, a nagyobb pedig 1199 dolláros áron kapható mától, október 10-től.