Huawei Ideos S7 táblagép

Olcsó alternatíva a Galaxy Tab-re: Huawei Ideos S7 táblagép
2010. 11. 23.

Ha a Samsung Galaxy Tab-et  túl drágának ítéli meg, akkor a Huawei Ideos S7 táblagép lehet a megoldás, ami szintén 7 colos képernyővel és rengeteg csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik.

huawei-ideos-7_400

Összehasonlítva a 600 dolláros Galaxy Tab árával (mai árfolyamon kb. 120 000 Ft), a 300 dolláros (mai árfolyamon kb. 60 000 Ft) Huawei Ideos S7 remek vásárnak tűnhet, azonban érdemes figyelembe venni, hogy ennél a modellnél az érintőképernyő rezisztív és nem kapacitív. Egy másik hátránya, hogy csak egy 2 megapixeles hátsó fényképezőgéppel rendelkezik, míg a Galaxy Tab egy elülsővel és egy 3 megapixeles hátsóval is.

A rezisztív érintőképernyő miatt ezt a táblagépet tollal együtt forgalmazzák. Van rajta kitámasztó, így digitális fényképkeretként vagy videólejátszóként is használható.

A Huawei táblagép harmadik hátránya, hogy csak Android 2.1-es operációs rendszer fut rajta, nem a legújabb, Galaxy Tab-en már bizonyított Android 2.2, amely képes megjeleníteni az Adobe Flash tartalmakat.

Ha olcsó táblagépre van szükségünk, melyen böngészhetünk, YouTube videókat nézhetünk, vagy e-könyv olvasóként szeretnénk használni, akkor továbbra is jó megoldás lehet az Ideos S7, különösen azért, mert előfizetés nélkül is csak 300 dollár.

 

Huawei Ideos S7 próba