Frissült az xTAB-100dci 3G szoftvere

2013. 06. 26.

A WayteQ-nek közbe kellett avatkozni a néhány hete megjelent tabletjének esetében, ugyanis gondok voltak a kijelzővel és a megjelenítéssel – legalábbis ez olvasható az új rendszer frissítési jegyzékében. Egyébre ebből nem derül fény, és nagyobb változásra kár is számítanunk.

A vállalat a szokásához híven, mindent megtesz annak érdekében, hogy senkinek ne kelljen hanyagolnia a frissítést. Sajnos ez nem OTA érkezik, ami ugyan a legegyszerűbb módja lenne a felhasználók felé, de vélhetően technikai okokból ez kivitelezhetetlen. Helyette kapunk egy részletes leírást arról, hogyan oldhatjuk meg a hibakorrigáló feltelepítését, valamint az műveletet megelőző fontos dolgokra is felhívják a figyelmünket.

Kiemelik, hogy a telepítést követően minden tárolt adatunk el fog veszni, így nagyon fontos a biztonsági mentések létrehozása, ha nem szeretnénk adatvesztésbe futni. Valamint a másik nagyon fontos dolog, hogy töltés közben nem tudunk telepíteni, így mindenképpen javasolt egy teljes töltést közbeiktatni a frissítés előtt, és csak így vágjunk bele. 50 százalékos töltöttségi szint alatt pedig tegyünk le a telepítés folyamatáról. A WayteQ semmilyen felelősséget nem tud vállalni abban az esetben, ha így esik baja egy tabletnek.

Nem kell megijedni a fentiek miatt, gondolnak mindenkire a forgalmazónál, és akik nem mernek belefogni ebbe, azok ingyen és bérmentve megcsináltathatják ezt a szervizekben, ahol szakértők kezébe kerül a gépezetünk, és garantáltan nem lesz vele gond.