Az ASUS 18,4 colos két operációs rendszerű táblagépe

Transformer AiO
2012. 06. 26.

Az egyik legőrültebb koncepció, amivel a Computexen találkozhatott a nagyközönség kétség kívül az ASUS Transformer AiO volt, ami tulajdonképpen egy egyszerre Windows 8 és Android futtatására is alkalmas, tetszetős dizájnnal felruházott 18,4 colos all-in-one számítógép. Mivel az ASUS még szinte semmilyen információt nem tett közzé erről az eszközről, ezért nem lehet tudni, hogy valójában két operációs rendszer van-e a gépen, vagy „csak” egy virtuális gépről fut az Android a Windowson belül.

 

 

Ami igazán érdekessé teszi ezt a kütyüt az, hogy a 18,4 colos kijelzőt egyszerűen leemelhetjük, és mindaddig táblagépként tudjuk használni, amíg az Intel Wireless Display technológiát használó bázisegység hatókörén belül van. A lényeg, hogy minden adat bázisegységen van tárolva és a felhasználó csak a képernyőt kell, hogy magával cipelje. Mivel ez egy all-in-one megoldás, a gép állítólag nagy merevlemezzel és sok ki- és bemeneti porttal fog rendelkezni.

 

Úgy tűnik, hogy az ASUS sok érdekes és innovatív dizájnt mutat be annak érdekében, hogy minél több visszajelzés kapjon az emberektől. Eddig bevált ez az üzletpolitika és ez alapján a felhasználók legnagyobb örömére valószínűleg a jövőben sem lesz ez másképp.

 



Forrás: Engadget